Nałęczów - KW Prawo i SprawiedliwośćOświadczenie Zarządu Powiatowego PiS Puławy przed II turą wyborów w Nałęczowie

Oświadczenie

W związku z pojawiającymi się informacjami na temat poparcia udzielonego przez Prawo i Sprawiedliwość panu Andrzejowi Mazierskiemu kandydatowi na Burmistrza Nałęczowa, niniejszym informujemy, że takie poparcie nie zostało udzielone ani przez Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość, ani przez żaden statutowy organ partii Prawo i Sprawiedliwość.

Zarząd Powiatowy PiS w Puławach

Arkadiusz Bednarczyk - liczący pieniądze

Arek Bednarczyk nałęczowski malarzTrzecia część prac malarskich Arkadiusza Bednarczyka - tym razem liczący pieniądze. Podobno przynoszą szczęście w zdobywaniu mamony :)

Pejzaże II Arkadiusza Bednarczyka

Arek Bednarczyk nałęczowski malarzKilka nowych prac Nałęczowskiego artysty Arkadiusz Bednarczyka.

Debata wyborcza Ćwiek - Wójcik

Debata wyborcza Ćwiek - WójcikDebata wyborcza w sali domu kultury pomiędzy Andrzejem Ćwiekiem, a obecnym burmistrzem Wojciechem Wójcikiem.

Łąki poniżej Poniatówki w Nałęczowie

Nałęczów - łąki koło PoniatówkiŁąki poniżej wzgórza Poniatówka w Nałęczowie - zima 2014