1. Fotografie ze strony www.naleczow.net - których jestem autorem udostępniane są bezpłatnie instytucjom które wcześniej uzyskały na to zgodę. Warunkiem jest pobranie ich ze strony we własnym zakresie co nie powinno być problemem. J Wydawnictwa i portale które wcześniej uzyskały zgodę na wielokrotne wykorzystywanie fotografii mojego autorstwa w celach informacyjnych lub promocji Nałęczowa nie muszą prosić o taką zgodę za każdym razem.

2. Fotografie w pełnej rozdzielczości nie są udostępniane. Wynika to niestety z braku czasu. Jedynym wyjątkiem są organizatorzy imprez które są na fotografiach - jednak pod warunkiem że Nałęczów.Net znalazł się na materiałach promocyjnych jako patronat medialny.

Geodezja Nałęczów - Piotr Tomasiak

Videofilmowanie i fotografia weselna

Zajazd Jan w Nałęczowie

Cukiernia Delicja Lublin

Nałęczów - KW Prawo i SprawiedliwośćOświadczenie Zarządu Powiatowego PiS Puławy przed II turą wyborów w Nałęczowie

Oświadczenie

W związku z pojawiającymi się informacjami na temat poparcia udzielonego przez Prawo i Sprawiedliwość panu Andrzejowi Mazierskiemu kandydatowi na Burmistrza Nałęczowa, niniejszym informujemy, że takie poparcie nie zostało udzielone ani przez Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość, ani przez żaden statutowy organ partii Prawo i Sprawiedliwość.

Zarząd Powiatowy PiS w Puławach

Pracownia chóralna

Nałęczów - Pracownia chóralnaPierwsze spotkanie uczestników pracowni chóralnej w Nałęczowie

IV Mistrzostwa Nałęczowa w Pływaniu

IV Mistrzostwa Nałęczowa w PływaniuIV Mistrzostwa Nałęczowa w Pływaniu na basenie w "Rolniku"

Andrzej Krajewski -wystawa plakatu

Andrzej Krajewski -wystawa plakatu w Nałęczowskim Ośrodku Kultury - NałęczówAndrzej Krajewski ( pseudonim Andre de Krayewski) - grafik, malarz, współtwórca polskiej szkoły plakatu.

V Festiwal Produktu Lokalnego

V Festiwal Produktu Lokalnego w NałęczowiePiąty Festiwal Produktu Lokalnego w Nałęczowie.