Nałęczów - Andrzej MazierskiOświadczenie Andrzeja Mazierskiego i wyrok Sądu w trybie wyborczym

Oświadczenie

Orzeczenie Sądu Okręgowego w Lublinie jest dla mnie w pełni satysfakcjonujące, ponieważ potwierdza moje zastrzeżenia do prowadzonej kampanii negatywnej przez mojego kontrkandydata Andrzeja Ćwieka. Ubolewam nad stylem i umyślnym wprowadzaniem wyborców w błąd. Jestem pewien, że mieszkańcy Nałęczowa podejmą decyzje na podstawie programów kandydatów i ich działalności na rzecz mieszkańców a nie publikowanych oszczerstw. W załączniku wysyłam postanowienie sądu.

dr Andrzej Mazierski

kandydat na Burmistrza Nałęczowa

Oświadczenie dr Andrzeja Mazierskiego kandydata na burmistrza Nałęczowa

PLSP Nałęczów - od S. Matyjaszewskiego

Liceum Plastyczne NałęczówFotki od Sławka Matyjaszewskiego - stare fotki z dawnego forum absolwentów PLSP Nałęczów

Z Nałęczowskiego Kredensu

Kresy zaginiony świat - konferencja w NałęczowieZadaję sobie pytanie, czy tematem nr 1 w sieci, i nie tylko, jest moda, czy kulinaria?

Kolędowanie w Pałacu

Występy uczniów Prywatnej Szkoły Muzycznej w Pałacu Małachowskich w Nałęczowie.

Nowy przewodniczący RM

Jacek Wil przewodniczący Rady MIasta NałęczówMamy nowego przewodniczącego Rady Miasta w Nałęczowie - został nim radny Jacek Wilk